Aviv Travel

Aviv Travel utazási iroda

New tour offer
Italy

Dates

  • 2017. október 21. - 2017. október 28.

Places

From 229 000 HUF/person

I'm interested in, please contact me!

Image gallery

Back to the list

1. nap

Elutazás Cataniába. Megérkezés után séta és rövid szabadprogram a tengerpart és az Etna közé ékelődött csodálatos panorámájú elegáns üdülőhelyen Taorminában (a menetrend függvénye). Kora esti látogatás a Görög Színházban, (belépő a helyszínen fizetendő) Szállás Taormina környékén.

2. nap

Elutazás Ragusába. Napjainkban az UNESCO Világörökségéhez tartozik. San Giorgio Templom, San Giovanni Battista Katedrális és még számtalan templom és köztér tartozik látványosságai közé. Továbbutazás Siracusába, amely Cicero szerint a „legnagyobb görög város és mind közül a leggyönyörűbb”. Rövid séta az Ortigia-sziget hangulatos, szűk utcácskáin. Szállás Taormina

3. nap

Reggeli után elutazás a világ egyik legnagyobb működő vulkánjára, az Etnára. 2000 m magasságig autóbusszal lehet felmenni (a 3000 m magasan található kráter fakultatív lehetőségként, helyszíni fizetéssel, dzsippel közelíthető meg). Továbbutazás a sziget nyugati felére, Cefalú üdülővárosba, mely egy csodás tengeröböl mentén terül el, látványát már messziről jelzi egy hatalmas sziklahegy és a rajta álló 12. századi dóm.

4. nap

Reggeli és üdülés a tengerparti üdülővárosban, ahol nem csak a középkori óváros kis utcácskái, üzletek, kávézók és éttermek várják a látogatókat. Hosszú tengerparti sétánya mentén homokkal feltöltött, néhol sziklás, sekély vizű tengerparti strandok bérelhető napernyővel és nyugággyal nagyszerű kikapcsolódást ígérnek. Fakultatív programlehetőség: látogatás Corleoneban a hegyek között, utazás autóbusszal. A kisváros Palermótól 60 km-re fekszik, kis főtér és az Antimaffia Múzeum meglátogatása, séta a városkában. Szállás Cefalúban.

5. nap

Szabad program, vagy fakultatív kirándulási lehetőség: Monreale és Palermó városnézés - utazás autóbusszal Monreáléba, ahol az aranyozott mozaikokkal díszített katedrális megtekintése, majd városnézés a sziget fővárosában, Palermóban. Szállás Cefalúban.

6. nap

Szabad program Cefalúban. Délután fakultatív programlehetőség: kirándulás San Mauroba, és vacsora egy tipikus szicíliai hegyi étteremben zenével. San Mauro Castelverde tipikus szicíliai város és megye, gyönyörű fekvése már önmagában megér egy kirándulást. A városnézés után tradícionális ételekből álló, hangulatos, zenés vacsora. Szállás. A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk!

New tour offer